Over ons

First Impression Workwear ziet werkkleding als hét visitekaartje van jouw bedrijf. Het oog van klanten en voorbijgangers valt nu eenmaal eerst op het plaatje. Voor een perfecte eerste indruk is de persoonlijke aandacht nodig, die wij als klein bedrijf kunnen geven. Tegelijkertijd zijn de mogelijkheden bij ons talrijk en schalen we op waar nodig!

Persoonlijk contact

Ons advies is persoonlijk. Geen bedrijf is gelijk en daarom willen we samen met onze klanten uitvinden wat het beste past. Daarvoor komen we graag langs!

Eigen drukkerij

We beschikken over een eigen drukkerij, waarmee we de hoogste kwaliteit garanderen. Ook kunnen we daardoor last-minute voor je aan de slag.

Snelle levering

Dankzij een grote eigen voorraad en korte lijnen met leveranciers kunnen we snel leveren. In Noord-Nederland brengen we de bestelling zelf langs!

Eigen drukstudio

Wij bedrukken alle bedrijfskleding in onze eigen drukstudio. Omdat we precies weten hoe de werkkleding eruit moet komen te zien, maken we de verwachtingen altijd waar.

Lees al onze reviews op Google of op Trustpilot.

Bedrijfsinformatie

Adres
Vlasveen 54a
9301 PT Roden

First Impression Workwear B.V.
KVK: 81806191 
BTW: 

Logo Bedrukken

Jaap Rozema

Aangenaam! Ik ben Jaap Rozema, eigenaar van First Impression Workwear. Met ruim 15 jaar ervaring in de kledingbranche, weet ik dat persoonlijk advies het verschil kan maken. Kleding moet letterlijk en figuurlijk passen. Op die manier laat je als persoon maar ook als bedrijf een onuitwisbare indruk achter! 

Het geeft me voldoening om de optimale outfit samen te stellen. Representatieve bedrijfskleding vormt in mijn ogen het visitekaartje van een bedrijf. Want zelfverzekerde medewerkers stralen trots en vertrouwen uit. Comfort speelt daarbij ook een belangrijke rol. De uitdaging om werkkleding aan alle eisen te laten voldoen ga ik elke keer graag weer aan!

Jaap Rozema

Tel: 0619421305

Jaap@fiworkwear.nl

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Hallo,
Kan ik je ergens mee helpen?